• "A Beltone hallókészülék amit, kaptam világmegváltó volt. Megborzongat amikor használom a Beltone First-t"

  -Robert Pascal

  "Olyan dolgokat hallok, amiket előtte soha - teljesen megváltoztatta az életemet. A Beltone First hangzása lenyűgöző…felülmúlta az elvárásaimat. Éles és tiszta a hang. A Betolne Firstel olyan dolgokat jallok meg, amiket előtte soha nem hallottam, és minden nehézség nélkül tudom az iPhone-ommal a hangerőt beállítani - ez tényleg megváltoztatta az életemet."

  -Kevin Krzywicki

  "Könnyed és kényelmes hordani a Beltone Firstöt. A hallókészülékek csodálatosak. Kénbyelmesen helyezkednek el a fülemben a hangja csodás - igazán nagyon élvezem."

  -Mary Cavalier

 • "Amikor először feltettem a Beltone First hallókészülékeimet, azt értékeltem a legjobban, hogy megértem más emberek beszédét. Az úttörő technológia lenyűgöző. Meg kell ismerkedned vele. Meg kell tapasztalnod, hogy milyen. Muszáj használnod mert az életminőségedet nagyban emeli. Úgy gondolom, hogy a Beltone First a legújabb és legjobb minőség a hallókészülékek terén. Könnyű kezelni, a nem volt vele problémám soha. Az életem hátralevő részében is mindig a Beltone hallókészülékeket fogom választani."

  -Dick Loizeaux

  "Imádom a Beltone First hallókészülékeket. Nagyon kényelmesek. Nagyon izgatott vagyok az új technológiával kapcsolatban. Nem nagyon szeretem a változásokat és nem szeretem az olyan eszközöket, amelyeket nehézkes használni. Ez könnyű, egyszerű és lenyűgözően működik."

  -Shelly Benjamin

  "Használtam korábban is hallókészüléket, az nagyon alp dolgokat tudott csak. Ez az új technológia amit a Beltone First nyújt, olyan dolgokat tesz lehetővé amik számomra elképesztőek. A Beltone First saokt gazdagította a hallásélményemet."

  -Jeff Lang

 • "Egyszer kaptam egy fülmögötti hallókészüléket, nem hallottam vele se tisztábban se jobban. Nem értettem, hogy mit kérdeznek tőlem az emberek vagy, hogy miről beszélgetnek.. Az hogy a hangszóró a fülemben van nagy előnyt jelent számomra… jobban hallom és értem a beszélgetéseket."

  -Jerry Meyers

  ""

  -

  ""

  -