Az első IPhone kompatibilis hallókészülék. Lehetőség nyílik arra, hogy a hallókészülékét a wireless technológiának köszönhetően fejhallgatónak használja vagy akár fel tudja venni a telefont, tud vele zenét hallgatni, vagy videótet nézni. Ezen folyamatok során a hang a hallókészülékben hallható minden külső közvetítő eszköz nélkül.

A kicsi Beltone First alkalmas arra, hogy a felhasználó a hallókészülékét hangosítsa vagy halkítsa az Iphone-on, Ipad-en vagy Ipod-on leresztül. A világ első Iphone kompatibilis hallókészüléke, amely felülmúlhatatlan hangzást biztosít a vezető 2,4GHz-es technológiának köszönhetően.
Tesztre szabva és rugalmasan. Az új csúcstechnológiás hallókészülék, amely lehetővé teszi a viselő számára, hogy élvezze a beltéri és kültéri környezet egyaránt, pl.: az étteremtől kezdve a koncerteken át a sport eseményekig.

A Beltone First hallókészülék a hallássérültek több mint 90%-ának alkalmazza az enyhe halláskárosodástól a súlyosig. Az új ultra erős hangszórónak köszönhetően lehetőséget nyújt a súlyos nagyfokú hallássérülteknek is.

A Beltone HearPlus applikáció felülmúlhatatlan tulajdonságú, amellyel személyre szabottan tudja állítani a hallókészüléket az adott helyzetnek megfelelően. A Beltone First hallókészülék a Beltone HearPlus alkalmazással lehetővé teszi, hogy a hallókészülékét testre szabja a hallásélményeinek megfelelően, vagy egy gombnyomással megtalálja a hallókészülékét, hogy hol tette le, illetve használati tippeket is ad Önnek.

Hallásunk változása, javítása és kialakulása. A Beltone haladó digitális technológia, amelyet a jövőben megerősít az új Sound Shifter amely segít a magas frekvenciás hangok visszanyerésében.

A világ első IPhone kompatibilis hallókészüléke, amely felülmúlhatatlan hangzást biztosít a vezető 2,4GHz-es technológiának köszönhetően, minden külső egység nélkül.

Beltone First kompatibilis az IPhone 5s-el, az IPhone 5c-vel, az IPhone 5-el, az Ipad Air-el, az 4. generációs Ipad-el, a retina érzékelős Ipad minivel, az 5. generációs Ipad minivel és IPod-al. Minden olyan termékkel, amely iOS 7.X operációs rendszerrel fut vagy annál frissebbel.