A Beltone útjára bocsátott a Beltone First forradalmian új hallókészüléket

A világ első iPhone kompatibilis hallókészüléke egy egészen új hallásélmény nyújt.

Chicago, Illinois – A Beltone First ma debütál a piacon. A forradalmian új hallókészülék képes magas minőségű sztereo hangzásra, úgy, hogy a hallókészülékben szólj az iPhone, az iPad és az iPod touch minden összekötő külső egység nélkül. A felhasználó a Beltone HearPlus applikáción keresztül is tudja irányítani a hangzás élményt. A Beltone First megában foglal számos Beltone technológiát, amely mára irányítja hallókészülék ipart. Ezek a következők:

  • a Beltone First magáénak tudhatja a legutolsó és legfejlettebb integrált hangzású technológiát.

  • az első IPhone kompatibilis hallókészülék Lehetőség nyílik arra, hogy a hallókészüléket a wireless technológiának köszönhetően fejhallgatónak használja vagy akár fel lehet venni a telefont, lehet vele zenét hallgatni, vagy videótet nézni. Ezen folyamatok során a hang a hallókészülékben hallható minden külső közvetítő eszköz nélkül.

  • A Beltone HearPlus applikáció felülmúlhatatlan tulajdonságú, amellyel személyre szabottan lehet állítani a hallókészüléket az adott helyzetnek megfelelően. Lehet vele állítani a hangerőn, felismeri a hallókészülék GPS koordinátáit, így a gyakran látogatott helyeket pl.: otthon, munkahely, kedvenc étterem. Beltone HearPlus applikáció képes arra, hogy a „Találd meg a hallókészülékemet” funkcióval segít a viselőnek megtalálni az elveszett hallókészüléket.

  • a Beltone First a legkisebb RIE hangszórós hallókészülék a Beltone piacán, amely megfelel a hallássérültek 90%-ának.

  • a Beltone egyedülálló 2,4 GHz wireless technológia a legnagyobb áttörés. A Beltone First az elsó olyna hallókészülék, a piacon, amelyben integrálva van a Bluetooth Smart technológia.

A küldetésünk az, hogy jobbá tegyük az emberek életét a technológia által, amely könnyebbé teszi a hallókészülék viselését mondta Toss Murray a Beltone elnöke. Kifejlesztettük a világ legjobb hallókészülékét, amelyet kombináltunk a „Beltone megváltoztatja az életedet” technológiával azáltal, hogy a készülék iPhone, iPad, és iPod kompatibilissá tettük.

A Beltoneról

1940-ben alakult, a Chicagoi központú Beltone a GN Hering Care csoport tagja. A fejlődő technológiát felhasználva gyártja a hallókészülékeket, amelyeket az Egyesül Államokban, Kanadában és világszerte több mint 50 országban adnak el. Észak Amerikában 1500 audiológiából álló hálózattal rendelkezik. A Belton ea legmegbízhatóbb márka a minőségi termékek és a gondoskodás terén a páciensek véleménye alapján.